Res till Tunisien i vår

30 oktober 2019 admin

Visst börjar man redan längta till semestern. Och ändå vet man att det är så långt kvar till sommaren. Men varför inte låta sommaren börja lite tidigare i år? Du kan boka en resa till något varmt land redan i vår så slipper du vänta på värmen ändå till sommaren börjar här i Sverige. Tunisien är faktiskt ett väldigt populärt resmål som passar utmärkt att åka till när vi har vår i Sverige. Då brukar temperaturen ligga strax över 20 grader så du kan fortfarande sola och bada samtidigt som du slipper den där riktiga hettan som kommer framåt sommaren/sensommaren. Om du bokar din resa redan nu har du dessutom något att se fram emot hela vintern.

 

 

Att tänka på inför resan

 

Innan du reser till Tunisien finns ett antal saker du behöver tänka på. Du behöver ha ett pass som är giltigt minst tre månader efter hemresan. Så om ditt pass är på väg att gå ut kan du redan nu förnya det så det är klart inför resan. Du behöver också vara vaccinerad mot bland annat stelkramp och polio. Om du är osäker på vilka vaccin du har tagit kan du alltid kontakta den klinik som vaccinerat dig. Det kan även vara en bra idé att vaccinera sig mot hepatit A och B. Det är för din egen trygghet så du slipper bli sjuk under din resa.

 

Härliga stränder och soliga dagar

 

Tunisien resor kommer garanterat leva upp till dina förväntningar på en bra resa. Du kan nästan räkna med soliga dagar på vackra stränder. Det passar verkligen för dig som vill ha en lugn och avkopplande semester där du får en chans att verkligen vila upp dig. Om du går i tankarna på att boka din nästa resa till Tunisien kan du läsa mer om det här https://www.almena.se/.

Fler nyheter