Dags för semester

25 november 2019 admin

Att ge sig ut i världen på en resa är alltid kul. Det kan vara en weekend över en helg eller en längre resa men oavsett så får man så mycket energi av få en ny upplevelse. Att insupa en ny kultur och prova all ny mat är så givande. Om man är iväg på en längre resa så har man mer tid till att uppleva den platsen man är på och det är lättare att träffa lokalbefolkningen. Och har man fått vänner på sitt resmål är det mycket möjligt man blir hembjuden på middag och får komma ännu närmare kulturen.

 

Bussresor

En metod att resa runt på är med bussresor och det är en kul upplevelse! Under tiden som man färdas i bussen får man tid till att uppleva landet utmed vägen. Visst vore det fantastiskt att kunna strosa runt kanske ta ett glas vin i en spansk bodega för att sedan sätta sig i bussen igen och ta köra vidare mot nya äventyr. Det finns många sorters bussresor att välja på. Det kan vara en vin och kulturresa i Italien eller en resa med målet till en julmarknad i Tyskland. Möjligheterna är många!  

 

 

Exotiska bussresor

Det är möjligt att kombinera flyg och buss för att på så sätt få en mer exotisk resa om man så önskar. Det finns färdiga paket som går med först flyg till exempelvis Asien för att sedan åka runt i buss tillsammans med andra resenärer. På resande fot hinner man med att se mycket och man har en guide som gärna förmedlar historier. Man får uppleva olika sorters kultur och matupplevelser. Allt från att käka Pad Thai i Bangkok till att få uppleva det magiska Ankor Wat i Kambodja. Det går också utmärkt att uppleva mäktiga ting på hemmaplan. Varför inte ta en tur till Lappland och spana in norrsken!

Fler nyheter