Att abonnera en buss när man bor i Stockholm

15 september 2020 lily_hansen

Ibland kan man vara ett större gäng som bestämt sig för att hitta på något tillsammans. Det kan vara en lite längre resa med någon slags aktivitet, som exempelvis skidor. Men det kan även vara ett kortare besök på till exempel en teaterföreställning, utställning, shopping, fotbollsmatch eller liknande.

Istället för att alla bokar separata resor så kan det vara billigare att boka något tillsammans. Beroende på hur många man är så kan en buss vara en perfekt lösning. Är man riktigt många så kan man behöva boka flera bussar.

 

En roligare resa

Genom att abonnera en buss istället för att resa med olika färdmedel eller uppblandade med andra, så kan man göra även själva resan till ett äventyr. De timmar man spenderar på resan kan man samtala med varandra eller kanske hitta på någon rolig aktivitet.

Om man vill så finns det också ofta möjlighet att boka en reseledare via bussbolaget. Någon som kan berätta om resans mål eller leda de resande i någon typ av aktivitet eller upptåg. Det kan vara frågesport, allsång eller något annat liknande roligt under resans gång.

 

Vart man vänder sig

Abonnera buss i Stockholm innebär att man själv bestämmer vilka som ska följa med på resan och vad resans mål ska vara. Det kan vara både kortare resor och längre där man på ett enklare sätt färdas tillsammans och når fram till destinationen man önskar.

Det vanligast är att man bokar en buss hos ett bussbolag som endast arbetar med denna typ av verksamhet. I många fall kan man även samarbeta med resebolag som arbetar med att arrangera bussresor för att fylla sina veckor så gott det går. Men det brukar även finnas luckor där man kan ta privata sällskap dit de vill. Det kan vara bröllopsgäster, kompisgäng, fotbollsklubbar eller ett event för företag.  

Fler nyheter